Veilig gekoeld

In transport en logistiek is de verschuiving naar rechtstreekse levering aan de eindgebruikers inmiddels geen nieuws meer. Elke producent en leverancier heeft toegang tot elke consument en services op het gebied van snelle fulfilment en bezorging ontwikkelen razendsnel. Wat gisteren onmogelijk was, is nu ineens de normaalste zaak van de wereld. Toch is er nog een laatste hindernis te nemen: namelijk te garanderen dat naar eenieder gekoeld bezorgd kan worden: veilig, milieuvriendelijk en bovendien op een bedrijfseconomisch verantwoorde wijze.

Logistieke focus

De explosief groeiende markt voor E-fulfilment en de daarbij behorende last-mile distributie ontwikkelt gigantisch snel. Vele spelers richten zich op deze markt en komen met vernieuwingen om de klanten nog beter te bedienen.

 

Met Recycold Coolpacks en oplossingen zetten wij in op een doorontwikkeling van het veilig en gekoeld bereiken van klanten binnen een reisafstand van 30 uur. 

Onze oplossingen zijn breed inzetbaar:

  1. Standaard enkelvoudige pakketten

  2. Integratie in fulfilment centers

  3. Eigen bezorgdiensten

  4. Afhaalpunten

  5. Alternatieve vervoersmiddelen

 

Wij volgen de ontwikkelingen in de markt nauwlettend en denken graag mee met bestaande en nieuwe vormen van transport en fulfilment.

 

Laat ons weten hoe wij uw logistiek 100% cool kunnen maken!

Waarom werken de Recycold Coolpacks beter?

Recycold Coolpacks zijn gevuld met een natuurlijke gel die lang een lage temperatuur kan vasthouden. Soms tot wel 80% langer dan traditionele ice of gelpacks. De gel is ongevaarlijk bij consumptie en voor het milieu.

Recycold biedt professionals in de logistiek en fulfilment verschillende voordelen:

 

  • Ontworpen voor e-food en e-pharma, snel in vriezen en direct verpakken

  • Geen smeltwater na ontdooien

  • Kostentechnisch optimaal voor eenmalig gebruik

  • Geen kosten retourproces of hygiëne risico’s

  • Uitstraling en branding op maat mogelijk

Recycold Coolpacks

Recycold® garandeert dat ’s wereld beste producten, of u nu een keuken, slager, visser of agri-producent bent, in optimale staat bij uw eindafnemer en consument aankomen:

Recycold Coolpack -
Original: 200 ml
Recycold Coolpack -
White: 200 ml
Recycold Coolpack -
Custom made

Gegarandeerd, 100% Cool

Recycold® koelt extreem lang tegen een aantrekkelijke kostprijs; tot wel 80% langer dan de bekende ice-packs en gel-packs. Recycold® coolpacks hebben een onderscheidende natuurlijke uitstraling die u een vertrouwenwekkend en innovatief vers imago geven.

100%

Milieuvriendelijk

100%

Hygiënisch en voedselveilig

100%

temperatuur gecontroleerd

Vraag een demo aan.

Wij demonstreren u graag de mogelijkheden die Recycold producten uw onderneming bieden!