Over Recycold

Versproducten gekoeld afgeleverd bij uw klant

Maaltijdboxen en huis aan huis bezorgde verspakketten worden steeds populairder. Een mooie kans voor ondernemers in Food en Beverage om nieuwe afzetmarkten te benaderen. Maar deze ontwikkeling brengt ook uitdagingen met zich mee: vers producten dienen voor langere tijd gekoeld te worden zodat deze ook écht vers aankomen bij de eindafnemer.

De Recycold cool packs zijn specifiek ontwikkeld om deze kans te benutten. Vlees, vis, groenten en fruit of zelfs chocolade en patisserie: de cool packs zijn uitermate geschikt om deze vers producten gekoeld en in topkwaliteit bij de eindklant af te leveren. In combinatie met de Recycold Cool kit komen producten in optimale staat gekoeld aan bij de eindafnemer.

Ervaar het nu zelf!

Zelf ervaren hoe de Recycold cool packs of de Recycold Cool Kit uw producten gekoeld en vers houden? Vraag dan nu een gratis sample aan. Wij sturen u gratis een pakket toe met verschillende maten cool packs om zelf de variaties te proberen. Voor een duurzame uitstraling die past bij uw bedrijf zijn de cool packs ook te bedrukken met uw bedrijfslogo. 

 

Bijzondere aflevercondities of sterk variërende afleveringseisen? Neem contact met ons op. Wij denken graag mee in het vinden van een passende koeloplossing!

De Sample aanvraag wordt afgehandeld via het bestelsysteem. Druk op de onderstaande buttons om de gratis samples te bestellen via de webshop. Er worden géén kosten in rekening gebracht. Er wordt 1 sample per aanvraag verstuurd.

sample-coolpack.png
Recycold Coolpack Sample
Cool-kit.png
Recycold Cool Kit Sample

Recycold Coolpacks

Recycold® garandeert dat ’s wereld beste producten, of u nu een keuken, slager, visser of agri-producent bent, in optimale staat bij uw eindafnemer en consument aankomen:

Recycold Coolpack -
Original: 200 ml
Recycold-Cool-Kit3.png
Recycold Coolkit
100x direct gekoeld verzenden
Recycold Coolpack -
Custom made

Gegarandeerd, 100% Cool

Recycold® koelt extreem lang tegen een aantrekkelijke kostprijs; tot wel 80% langer dan de bekende ice-packs en gel-packs. Recycold® coolpacks hebben een onderscheidende natuurlijke uitstraling die u een vertrouwenwekkend en innovatief vers imago geven.

100%

Milieuvriendelijk

100%

Hygiënisch en voedselveilig

100%

temperatuur gecontroleerd