Over Recycold

Recycold Cool Solutions is een onderneming die innovatieve oplossingen ontwikkeld voor de veilige en milieuvriendelijke distributie van (online) food, agri en pharma.
 
Met onze oplossingen en ideeën, in de vorm van coolpacks en andere duurzame koeloplossingen willen wij er voor zorgen dat elke producent of leverancier zijn klanten op een economisch aantrekkelijke manier kan bereiken met verse en veilig gekoelde producten.
 
Onze belofte is het gebruik van milieuvriendelijke materialen voor passieve koeling van de last mile van de distributieketen. Meer weten? Bekijk onze video:
De Recycold koeloplossingen zijn geoptimaliseerd voor éénmalig gebruik.
Het hergebruiken van traditionele coolpacks en andere koeloplossingen is veelal kostbaar. Retourstromen moeten worden ingericht om de materialen terug te vervoeren, opnieuw te activeren en weer opnieuw in te zetten in de logistieke keten. Dit vergt kostbare grondstoffen en tijd.
Recycold maakt deze retourstroom overbodig. Economische, milieuvriendelijke en voordelige koeloplossingen, dat is waar wij voor staan. Benieuwd naar onze koeloplossingen? Vraag nu een gratis sample aan of neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag op een economische en milieuvriendelijke manier verder.

VOEDINGS

INDUSTRIE

FARMACEUTISCHE 

INDUSTRIE

TRANSPORT & FULFILLMENT

VERPAKKINGS

INDUSTRIE

Verse producten en gerechten veilig en milieuvriendelijk verzenden.
Optimale conditionering voor last mile delivery van medicijnen en geneesmiddelen.
Integratie en samenwerking in de keten, RECYCOLD denkt mee!
Goed verpakt is goed gekoeld! RECYCOLD werkt nauw samen met de verpakkingsspecialisten.
 

Contacteer ons team

Wij demonstreren u graag de mogelijkheden die Recycold producten uw onderneming bieden!