Versproducten gekoeld afgeleverd bij uw klant

Maaltijdboxen en huis aan huis bezorgde verspakketten worden steeds populairder. Een mooie kans voor ondernemers in Food en Beverage om nieuwe afzetmarkten te benaderen. Maar deze ontwikkeling brengt ook uitdagingen met zich mee: vers producten dienen voor langere tijd gekoeld te worden zodat deze ook écht vers aankomen bij de eindafnemer.

De Recycold cool packs zijn specifiek ontwikkeld om deze kans te benutten. Vlees, vis, groenten en fruit of zelfs chocolade en patisserie: de cool packs zijn uitermate geschikt om deze vers producten gekoeld en in topkwaliteit bij de eindklant af te leveren. In combinatie met de Recycold Cool kit komen producten in optimale staat gekoeld aan bij de eindafnemer.

Ervaar het nu zelf!

Zelf ervaren hoe de Recycold cool packs of de Recycold Cool Kit uw producten gekoeld en vers houden? Vraag dan nu een gratis sample aan. Wij sturen u gratis een pakket toe met verschillende maten cool packs om zelf de variaties te proberen. Voor een duurzame uitstraling die past bij uw bedrijf zijn de cool packs ook te bedrukken met uw bedrijfslogo. 

 

Bijzondere aflevercondities of sterk variërende afleveringseisen? Neem contact met ons op. Wij denken graag mee in het vinden van een passende koeloplossing!

De Sample aanvraag wordt afgehandeld via het bestelsysteem. Druk op de onderstaande buttons om de gratis samples te bestellen via de webshop. Er worden géén kosten in rekening gebracht. Er wordt 1 sample per aanvraag verstuurd.

 

sample-coolpack.png
Recycold Coolpack Sample
Cool-kit.png
Recycold Cool Kit Sample

Meer over Recycold's koeloplossingen:

1200px-Recycling_symbol.svg.png

Duurzaam en recyclebaar

De cool packs van Recycold zijn duurzaam. De inhoud van de cool packs is niet milieu-belastend en de verpakking zelf is te recyclen.

 

Anders dan sommige polysterenen koel oplossingen zijn de Recycold cool packs en koeloplossingen wel geschikt voor export.

time-left.png

Tot 30 uur lang consistent gekoeld

De volledig voedselveilige Recycold cool packs zijn uitermate geschikt om in uw verpakking mee te zenden, waarbij de cool packs uw versproducten tot wel 30 uur lang consistent koelen.

200px-EU_food_contact_material_symbol.sv

Geheel voedselveilig

 

Dankzij de unieke samenstelling van de koelgel is de inhoud van de Recycold cool packs, in tegenstelling tot veel andere koeloplossingen, volledig voedselveilig. 

 

2000px-Euro_symbol_black.svg.png

Kostenoptimaal bij eenmalig gebruik

Dure retourstromen zijn verleden tijd. De cool packs van Recycold zijn geoptimaliseerd voor eenmalig gebruik.

 

Hierdoor heeft u geen extra handeling, reiniging of transportkosten om de koeloplossingen weer terug in te nemen. 

Direct Bestellen:

Recycold Coolpack -
Original: 200 ml
Voedselveilige Coolpacks
Vanaf 60 stuks: €21.00
Recycold-Cool-Kit3.png
Recycold Ready to use Coolkit: 100x gekoeld pakket verzenden
 
100 x verzenddoos
100x Iso wrap papier isolatie
240x Cool Pack original
€355.00
Recycold Coolpack -
White: 200 ml
Voedselveilige Coolpacks
Vanaf 60 stuks: €21.00

Gegarandeerd, 100% Cool

Recycold® koelt extreem lang tegen een aantrekkelijke kostprijs; tot wel 80% langer dan de bekende ice-packs en gel-packs. Recycold® coolpacks hebben een onderscheidende natuurlijke uitstraling die u een vertrouwenwekkend en innovatief vers imago geven.

100%

Milieuvriendelijk

100%

Hygiënisch en voedselveilig

100%

temperatuur gecontroleerd