Recycold Coolpack

Op zoek naar duurzame en kosten-efficiente oplossingen om uw verse producten gekoeld bij uw eindklant af te leveren? De Recycold® Coolpack garandeert dat de beste producten vers aankomen bij de eindafnemer. Gekoeld tot wel 30 uur lang.

Kostenefficiente en milieuvriendelijke Coolpack

De Recycold® coolpack zorgt ervoor dat versproducten, zoals maaltijdboxen, groenten, fruit, vlees en vis, altijd vers en gekoeld bij de eindklant terechtkomen. Zelfs chocolade en patisserie komen in topkwaliteit aan bij de consument. Zo kunt u voor de snelste logische oplossing kiezen, zonder u druk te hoeven maken over koeling. De Recycold® coolpack maakt gekoeld transport snel, veilig, milieuvriendelijk en economisch voordelig.


De Recycold® coolpack is een milieuvriendelijke coolpack, want onze coolpack is 100% natuurlijk en recyclebaar, kan meeverpakt worden en heeft geen retourzending nodig. De cool packs met biologische gel zijn op twee manieren beter dan gewone ice packs. Ze koelen tot wel 80% langer dan traditionele ice en gel packs. Daarnaast zijn de cool packs 100% milieuvriendelijk, want ze bestaan uit natuurlijke ingrediënten.

Cool packs gemakkelijk in gebruik

Recycold® cool packs gemakkelijk in gebruik: 

  • Recycold gel packs koelen zeer snel en tot wel 80% langer dan traditionele ice packs. 
  • De gel packs kunnen samen met het product verpakt worden. 

  • Er ontstaat geen vocht of damp tijdens of na het ontdooien. 

  • De gel packs zijn geoptimaliseerd voor eenmalig gebruik, dus geen last van de risico’s die verbonden zijn aan hergebruik en geen kosten voor het terugsturen. 

 

De Recycold® cool pack heeft een onderscheidende, natuurlijke uitstraling. Recycold geeft uw product een verse uitstraling, wekt vertrouwen en geeft u een innovatief imago. Het is ook mogelijk de buitenkant van de coolpack te customizen met uw eigen merk en opdrukking.


Kies Recycold® coolpacks voor een goedkoop, milieuvriendelijk en veilig transport van (voedsel-)producten.

Zelf ervaren hoe de coolpacks werken?

Probeer nu zelf de Recycold® Coolpack. Vraag een gratis sample aan:

sample-coolpack.png
Recycold Coolpack Sample
 

Cool Packs aanschaffen:

Recycold Coolpack -
Original: 200 ml
Recycold Coolpack -
White: 200 ml