Recycold Coldpack

Op zoek naar duurzame en kosten-efficiente oplossingen om uw verse producten gekoeld bij uw eindklant af te leveren? De Recycold® Coldpacks garanderen dat de beste producten vers aankomen bij de eindafnemer. Gekoeld tot wel 30 uur lang.

Kostenefficiente en milieuvriendelijke Cool packs

De Recycold® cold packs zorgen ervoor dat versproducten, zoals maaltijdboxen, groenten, fruit, vlees en vis, altijd vers en gekoeld bij de eindklant terechtkomen. Zelfs chocolade en patisserie komen in topkwaliteit aan bij de consument. Zo kunt u voor de snelste logische oplossing kiezen, zonder u druk te hoeven maken over koeling. De Recycold® cold packs maken gekoeld transport snel, veilig, milieuvriendelijk en economisch voordelig.


De Recycold® cold packs zijn milieuvriendelijke, want onze cool packs zijn 100% natuurlijk en recyclebaar, kunnen meeverpakt worden en hebben geen retourzending nodig. De cold packs met biologische gel zijn op twee manieren beter dan gewone ice packs. Ze koelen tot wel 80% langer dan traditionele ice en gel packs. Daarnaast zijn de cool packs 100% milieuvriendelijk, want ze bestaan uit natuurlijke ingrediënten.

Cold packs gemakkelijk in gebruik

Recycold® cold packs gemakkelijk in gebruik: 

  • Recycold cold packs koelen zeer snel en tot wel 80% langer dan traditionele cold packs. 
  • De cold packs kunnen samen met het product verpakt worden. 

  • Er ontstaat geen vocht of damp tijdens of na het ontdooien. 

  • De cold packs zijn geoptimaliseerd voor eenmalig gebruik, dus geen last van de risico’s die verbonden zijn aan hergebruik en geen kosten voor het terugsturen. 

 

De Recycold® cold pack heeft een onderscheidende, natuurlijke uitstraling. Recycold geeft uw product een verse uitstraling, wekt vertrouwen en geeft u een innovatief imago. Het is ook mogelijk de buitenkant van de cold packs te customizen met uw eigen merk en opdrukking.


Kies Recycold® cold packs voor een kosten efficient, milieuvriendelijk en veilig transport van (voedsel-)producten.

Zelf ervaren hoe de cold packs werken?

Probeer nu zelf de Recycold® Cold packs. Vraag een gratis sample aan:

sample-coolpack.png
Recycold Cold packs Sample
 

Cold Packs aanschaffen:

Recycold Cold packs -
Original: 200 ml
Recycold Cold packs -
White: 200 ml